2012. december 21., péntek

II. 25. fejezet(55.) Utolsó


Imádott Olvasóim! <3


Hát... elérkezett ez a nap is, igaz sok-sok késéssel, de világvége előtt csak sikerült még feltennem! :D

Nem is nagyon tudok mit mondani... pedig igencsak erősségeim közé tartozik a beszéd! De most egyedül csak az van a fejemben, hogy köszönöm Nektek! Köszönöm, hogy támogattatok az elmúlt tizenegy hónap alatt, hogy mellettem voltatok. Nélkületek nem lett volna semmi ebből a blogból. Tényleg, szívből hálás vagyok mindezekért, s főként azért a szeretetért, amit Tőletek kaptam. Köszönöm az eddigi 117 ezer látogatót, és a 134 rendszeres olvasót! Nem vagyok valami érzelgős ember - legalább is tudtommal nem -, de most épp az ellenkezőjét hiszem magamról... Ez az oldal sokat segített nekem, és Ti is, a tudtotok nélkül is! Olyan emberekkel ismerkedhettem meg, akikkel amúgy nem. Sőt, olyanokkal is, akikkel elvesztettem a kapcsolatot, és újra fel tudtam velük venni ennek a blognak hála a kontaktust. És kifejezetten, külön köszönöm azoknak az embereknek, akik segítettek az elmúlt időszakban - Ők tudják, hogy kikre gondoltam.
S éppen azért, mert ez a blog, ez a történet annyit tett értem, úgy éreztem kell, hogy legyen egy kerek lezárása, így a következő oldalam nem aköré lesz írva, hogy a One Direction hat tagú lenne, de ettől függetlenül lesz új oldal! De erről majd a következő bejegyzésben...
Amikor elkezdtem a blogot, nem gondoltam volna, hogy ilyen "sikereket" érek majd el vele, s azt se, hogy ennyire az életem részesévé fog válni. De így lett, és egy pillanatra se bánom, csak az elszakadást tette ezzel nehezebbé.
Tudjátok mi még a furcsa? Az, hogy az első évad utolsó részénél található kezdeti szöveg megegyezik a második évad utolsó részével. Zoénak ismét választania kell, illetve kellett...
S azért remélem, hogy Ti választ kaptatok azokra a kérdésekre, amik felmerültek bennetek.
Nos, nem szeretnék tovább szaporítani a szót, mert bár sose fogom tudni teljesen megköszönni ezt a majd' egy évet, ismételgetni se szeretném magamat. 

Tehát a
One Direction+One Utolsó fejezetéhez - ám nem az utolsó részéhez! - kellemes olvasást kívánok!

Ha pedig nem találkoznánk addig, akkor békés és kellemes ünnepeket kívánok minden egyes Olvasómnak! <3

Szeretettel, Tyra


A választások határozzák meg az életünket. A választások, melyeket mi adunk és mi döntjük el azokat. Legalábbis így kellene lennie. Ám sok esetben tetteink megakadályoznak abban, hogy a szívünk által akart választ adjuk.
Hol van válasz, ott van kérdés is. Kérdések, melyekre muszáj válaszolni. Muszáj, pedig nem akarunk, mivel sokkal könnyebb lenne döntés nélkül leélni életünket, mintsem folytonosan változtatni.

"Eljön az a pillanat, amikor életünk örökre megváltozik. A pillanat, amikor örökre beismerjük gyengeségeinket. A pillanat, amikor elébe állunk a kihívásnak. A pillanat, amikor elfogadunk egy áldozatot vagy elengedünk egy szerettünket. És megesik, hogy a változás épp válasz az imádságainkra."
"Vannak kérdések, amikre nincsen válasz. Ez egy változó világ, és mi magunk vagyunk a legfurcsább változás. Rengeteg behatásra reagálunk. A jövőnk folyton újrarendeződik. Van viszont egy akadály, amitől meg kell szabadulnunk. Ez megköveteli tőlünk, hogy megtegyünk egy brutális dolgot, hogy legdrágább, legforróbb vágyaink ellenében cselekedjünk... De kénytelenek leszünk megtenni."
 
Zoé éberen feküdt a kemény matracú ágyban, tekintete a fehér plafonra szegeződött – figyelte a Hold fényét, mely az ablakon keresztül jutott be a tágas szobába. Elhagyatottnak érezte magát, egyedüliként ebben a hatalmas házban, gondolatai pedig ismét elérték gonosz céljukat: szemhéjai akarata ellenére se záródtak le, jutalmul, hogy legalább álmában ne legyen tisztában saját helyzetével. Nem adták meg neki ezt az örömöt egy pillanatra se, azt a teóriát követték, miszerint ha már így döntött, vállalja annak következményeit. A következményeket, mely egész nap ott áll mögötte, szorosan tekeredve nyaka, mellkasa és egész lénye köré, amit úgy hívnak: magány. Régi ismerőse, ám ahogy a fiúk beléptek az életébe, úgy gondolta, hogy soha többé nem látja Őt viszont. Tévedett, s most okául csak annyit tud tenni, hogy végiggondolja tetteit, elhatározásait, érzéseit és a jövőjét. Ugyan mi mást tehetne?Arcát erősen belefúrta a párnába, az anyag elnyelte türelmetlen kiáltását, miközben lábairól idegesen rúgta le a takarót, hogy legalább a talpra állása sikerüljön akadályok nélkül. Sokszor elbizonytalanodott, hogy vajon elbírja-e az egyre csak gyülemlő gondokat, amiket kivétel nélkül kell megoldania. Képes-e mindezekre, mi van, ha elbízta magát, és még se olyan erős, mint azt Ő hitte? Hiszen nem egyszer tévedett már ekkorát.Elnyújtott sóhaja kísérte felállásának mozdulatát, míg az égitest hűségesen világította be arcát, hogy ezzel is jobban kiemelje a fiatal lány vonásait, elnyűtt vonásait. Testsúlya alatt a parketta meg-megreccsent, ahogy a sötétben járkálva fedezte fel ismét a házat. A kihalt folyosóra érve azonban megtorpant, kegyelem nélkül erősödött meg elméjében az az emlékkép, mikor gyermekként ugyanitt szaladt a hátsóbejárat felé, ki egészen a teraszig, hogy közelebbről láthassa a zuhogó esőt. A korlátnál ágaskodva nyújtotta ki karját, hagyta, hogy tenyerét ellepje az apró esőcseppek, majd szórakozottan figyelte azoknak az útját, mely az aprócska ujjai között tűntek el. Egyszerűen megnyugtatta Őt.
Mielőtt azonban lábai ismét útnak indultak volna, a sötétségbe borult helységben szinte világításként ható kék íriszei a komódra kirakott újságra sodródott. Egy lépést tett, s remegő kezekkel nyúlt érte, majd kapkodva kezdte el olvasni a benne található cikket:

One Direction újult erővel

A híres brit banda úgy tűnik, sikeresen állja a sorát, hiszen bandatársuk, Zoé Thomson(20) kilépése után, a legújabb számuk, a Live While We’re Young bizonyít.


Augusztus 30-án, a hat fiatal tehetség menedzsere, Bobbie Cross világszerte lesokkoló hírrel fogadta, mind a rajongókat, mind az egész médiát, mikor egy sajtókonferencia keretében bejelentette az egyetlen női tag szándékát:

„Zoé hosszas mérlegelés és tanácskozás után döntötte el, hogy szeretné szüneteltetni énekesi pályáját – amiből lekövetkeztethetik, hogy nem áll módjában szólói karrierbe vágni -, és kilépni a One Direction-ból. S bár megviselte a fiúkat is a Thomson lány döntése, ám szó sincs arról, hogy ebből kifolyólag feloszlanának. Zoé se akarja ezt, a háttérből fogja támogatni – immár – „ex társait”, miközben élvezi mostantól a felszabadult mindennapjait, sok-sok pihenéssel fűszerezve.” 

A húsz éves, mondhatni nyugdíjba vonuló énekesnő azonban sem nekünk, sem más újságnak nem kívánt nyilatkozni, és pontos magyarázatot adni elhatározása miatt. Többekben felmerült a kérdés, hogy vajon régebb óta tervezgeti-e ezt a fontos lépést, vagy sem; annyi biztos, hogy az embereket ledöbbentette az egyik pillanatról, a másikba való hatalmas változtatása!

Néhányak szerint, a szépségéről is híres énekesnő egészségügyi szempontok miatt határozott úgy, ahogy. Indokul azt hozták fel, mikor a bandának tavasszal is a lány nélkül kellett fellépnie, mivel egy hónapig kórházban volt. Az okát máig se tudja senki, de őszintén reméljük, hogy nem egy esetleges súlyos betegség által vetemedett erre a lépésére.
 

Visszatérve a fiúkra, ők sem válaszoltak egyik felkérésünkre sem. Viszont úgy tűnik, a majdnem három hetes „médiacsend” és háttérbevonulás után, frissen és eltökélten mutatták be a tegnapi nap folyamán legújabb szerzeményüket, a fentebb említett számot. S egyben a rossz melletti jó hírt is: November 14-én már a boltokban lesz második albumuk, a Take Me Home! 

Kíváncsian várjuk, hogy milyen is lesz női tag nélkül a banda, de mi sok sikert kívánunk: Zoénak az életben, Harry-nek, Niall-nek, Louis-nak, Liam-nek és Zayn-nek pedig a zene terénél!

                                                  Írta: James W.

                                                                       Szeptember 21.


Szem forgatva olvasta végig Zoé a sorokat, mialatt egyfajta megkönnyebbültség és gyermeki felháborodás lett úrrá rajta. Előbbi, mert boldog volt azért, hogy valóban sikerült – legalább is látszólag – túllépniük rajta, utóbbi pedig pontosan ezért: ilyen hamar és könnyedén túljutottak rajta? Bár belátta, ennek igazából örülnie is kéne, és örül is, azonban elméjében tisztán ég a búcsúzásuk, és akkor még nem hitte, hogy így hipp-hopp, minden ugyanúgy fog menni nélküle. A nagyképűség ellenére is.
S ahogy ezen jártak gondolatai, akaratlanul felidéződött benne az a bizonyos nap…

***

Újabb mérföldkő az utamon, s ismét csak egy most vagy soha pillanat – a tények felállításának következtében keserédesen állapítom meg, hogy ezek a pillanatok építik fel az egész életemet. Mindig hirtelen kellett döntenem, minden kétlehetőséges választásomat első megérzésemmel kellett eldöntöttem, és nem egyszer ütött vissza az e fajta választásiforma. S nem egyszer bizonyult helyesnek – visszhangzik fejembe a régen gyakran hozzám társult optimizmusom. Szemeimmel végigfutok az öt arcon, mind máshogyan néz rám, mindegyikről más és más érzelmeket tudok leolvasni, amik csak még inkább erősítik bennem a kettős érzetemet. Menni akarok, de Őket nem akarom itt hagyni. De lehetetlen, hogy mindkettőt megkapjam. Nem lehet mindig az, amit én szeretnék. 
Ne légy telhetetlen! – jut eszembe Fidel bácsikám hangja a brighton-i nyaralásunkról, és rögvest visszahőkölnek elzabolázódott gondolataim. Igaza van: örülnöm kellene annak, amim van. Viszont ezt értelmezhetem úgy is, hogy örüljek annak, hogy legalább van öt igaz barátom, vagy úgy, hogy örüljek annak, hogy egy ilyen tovább tanulási lehetőségem megadatott. Kérdem én: mikor kapom meg az élettől a választ, hogy jól döntöttem-e?  - Fél óra múlva érkezik a Magyarországra tartó repülőgép, kérem, akik még nem haladtak át a jegykezelésnél és a poggyászfelvételen, azok most tegyék meg! – zökkent vissza a monoton hang, mely pallósként csap le rám, tudatosítva bennem, hogy fél óra múlva ki tudja meddig nem láthatom Őket! Látva arckifejezésüket Ők is ezen merenghetnek, s hirtelen nem tudom, hogy húzzam-e még az időt a búcsúzkodás előtt, vagy rögvest kezdjünk neki, hogy még tovább tartson a Velük töltött idő. Mindkettő fájdalmas menet, állapítom meg, és még görcsösebben kezdem el szorongatni bőröndöm fogóját. Ujjbegyeim elfehéredve tiltakoznak az egyre nagyobbodó szorításra, melyet a saját mellkasom összébb és összébb húzódását jelképezi. Elszorul a szívem, és tanácstalanul pillantok bele egyesével azokba a szembogarakba, amiknek gazdái két éve már a családom tagjaivá váltak. Zavartan lépkedek lábaimra, mivel nem érzem egyikőjük felé sem a megbocsájtást, nyitottságot, vagy csupán engedélyt, érdemet arra, hogy megölelhessem Őket. Viszont tényleg nem hibáztatom egyikkőjüket sem, s hogy ne legyek telhetetlen, magamba hálálkodok, hogy legalább itt vannak. Most Ők itt vannak, mert szükségem van rájuk, azonban mikor én kellenék Nekik, akkor nem tudok majd mellettük lenni. Látom rajtuk, hogy nem értik, miért fontos ez nekem. Nem tudják, hogy eddigi életem célját tudnám ezzel véghezvinni. Mindazonáltal értük küzdeni fogok, még kétezer kilométernyi távolságból is. 
- Nos, szerintem itt az idő, hogy menjek… Örvendtem. – Tekintetükbe temetkezve és fölbegyökerezett lábakkal állok felsorakozásuk előttük továbbra is, egyfajta megerősítést várva, de mindenhonnan semlegességet kapok. Talán így a jó, merengek el, hogy nincs siránkozás és nyálas búcsúzás. Apró biccentéssel nyugtázom hideg viselkedésüket, hátraarcot vágva pedig elindulok a szépen fényezett járólapokon. 
- Ennyi? Örvendtem? – üti meg a fülemet egy felháborodott hang, és már szinte szánalmasan sok reménnyel teli fordítom vissza fejemet feléjük. Ám Ők most se mozdulnak, én pedig újra fejbe vágom magamat képzeletben, hogy egy pillanatra elhittem, mégis fog történni valami. Némán állunk a hatunk tekintetének keresztjében, feszült testtartásom azonosul a légkörrel. Fel nem tett kérdések lepik el a köztem és köztük lévő hét-nyolc métert, s meg merem kockáztatni, hogy egyikőnk se vett levegőt az elmúlt percben.
- Most komolyan a makacsságunk miatt nem köszönünk el Tőle? – tesz fel immár hangosan is egy kérdést Liam, s műszerpontosan ereszkedik le öt váll, miközben ugyanekkor hagyja el szájukat egy-egy bent rekedt sóhaj. A következő pillanatban pedig arra eszmélek fel, hogy öt test hozzám préselődik, s egyszerre tíz darab kar zár körbe. A legnagyobb szorításban lélegzek most fel, mely végre nem a lelkiismeretem és a kezdetleges hiányuk miatt van, hanem az ölelésüktől. Lehet, hogy kétségbeesett ölelés, de annál több szeretet árad mindjükből, és csak most tudatosul bennem igazán, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy barátaimnak tudhatom ezt az öt, tisztalelkű embert. Csukott szemeim ellenére is utat tör magának a könnycsepp, de most az egyszer nem szégyellem, vagy szándékozom rejtegetni. 
- Köszönöm, hogy itt vagytok nekem – suttogom elhaló hangon, arcomat egy mellkasba fúrom, míg a kezemmel – ami már régen elengedte a bőrönd szorítását – egy másik testet vonok jobban magamhoz. 
- Csak hogy tudd, Tündérke, mi melletted állunk. Mindig – szólal meg Niall, a sós cseppek pedig ennek hála jobban megindulnak helyükről, amit a kötött pulóver azonnal magába fogad. 
- Vigyázz magadra, Csajszi! – kér immár Zayn is megtörten, s válaszul újabb könnyáradat lepi el az egész arcomat. Sírok értük… miattunk… és kicsit magamért is. Valahogy a sírás feloldozza a bűntudatomat, megtisztít, és kifejezetten jól esik, miközben a belőlük áradó hő is körbeölel, nem beszélve a biztonságérzetről, ami ötszörösen is érkezik felém.
- Soha ne felejts el minket – suttogja érdes hangján Harry, mitől muszáj ajkamba harapnom, nehogy hangosan kitörjön belőlem a zokogás.

Soha – ígérem, bár kétséges, hogy meghallják-e. Az egyre felerősödő érzelmek hulláma hangszálaimra való telepedésüknek köszönhetően, inkább nyöszörgésnek lehetne betitulálni előbbi válaszomat. Soha nem fogom Őket elfelejteni, és nem is akarom. Igen, most már tudom, hogy az amnéziámban a legrosszabb dolog ez volt. Ez, hogy ha ugyan csak kis ideig, de nem ismerhettem Őket annyira, mint én valójában is ismerem ezt az öt fiút.
- Szeretlek – leheli valaki a fülembe, kezem remegve reagál, ahogy azonnal behatározom az előbbi kijelentés tulajdonosát. Ujjaimmal jobban magamhoz láncolom továbbra is előttem lévő testét, és ugyanilyen halkan – nem is tudnék máshogyan – ejtem ki őszintén, ugyanezt a szót. A könnyes búcsúzás elhagyhatatlan volt a részünkről, túl fontosak nekem Ők ahhoz, hogy csak így szó nélkül elhagyjam a társaságukat.
- Nagyon szeretlek Titeket! – Hisztérikus hangom sem tántoríthat el abban, hogy határozottan mondjam el Nekik ezt, Ők pedig válaszul még jobban körükbe zárnak. Az öt illat egybe keveredik, a keletkezett aromát magamba mélyen beszívom, s elraktározom. Mint ahogy ezt a pillanatot is...


***
Elhomályosult tekintettel tépkedte Zoé a kezében gyűrögetett papírt. Még fájó pontok az emlékek, hiányérzete talán a legerősebb ebben az időszakban. Az időszakban, mely a legrosszabb, mondogatta magába hajthatatlanul. Vigasztalni nem akarta magát, megtanulta, hogy fölösleges hitegetnie magát. Ennyit legalább megtanult ettől az egésztől, dacoskodott tovább magában.
Aztán mély levegőt vett, s fokozatosan engedte ki ujjai közül az újságot, egy pillanatra se szakítva meg közben a cikkről való kontaktust. Mélyről jövő sóhaja azonban kellő löketet adott útjának folytatásában, így talpai immár a hideg csempével érintkezett újra. A ház, ahol Zoé ideiglenesen lakott az, amit 11 évesen itt kellett, hogy hagyjanak a Sheffield-be való költözésük miatt. A hatalmas családi ház a város szélén található; hozzátartozó földdel az épület mögött, ahol az istálló is helyt kapott. Zoé itt élt eddig a legtöbbet, itt nőtt fel, most mégis keserűen állapítja meg, hogy még itt sem érzi magát otthon. Soha, eddig sehol nem tudta bátran kijelenteni, hogy: Igen, ez az én otthonom. Azt a megmagyarázhatatlan, mégis tudatos érzés sose fogta el, ha mondjuk a londoni lakásába lépett be, vagy a sheffield-ibe, vagy akár a dartford-iba. Neki húsz éve nincs otthona, hiába van felette mindig tető. Pedig mindenkinek kell, hogy legyen egy olyan hely, ahol megnyugodhat, ahová hazaérkezhet úgy, hogy körbevegye őt az a kellemes, mégis behatározhatatlan hangulat. Vajon egyszer fogok ilyet érezni? – tette fel önmagának a kérdést, miközben ujjai végigszánkáztak a régi képkereten, mely a falon lógva fogta közre családjuk közös fotóját. A ház, s ország elhagyásával egyetlen egy holmijukat se vitték át a szigetországba, Zoét mégse fogta el személyes tárgyainak a hiánya. Pedig tizenegy éves létére ez lett volna a természetes, ám Ő már akkor se érzett kötődést ezekhez.Erősen meredve kiskori énjére próbálta megfejteni saját magát, de sehogy se tudott rájönni, miért van benne ez. Ez, amit más ember talán érzelmi sekélyességnek nevezne, Zoé inkább elveszettségként sorol be. Hisz hogyan is lehetett volna úgy boldog, ha aggályok között élt mindig, előre eltervezett jövővel, szülei és nagyszülei hajthatatlan megkötéseivel fűszerezve, ráadásként. Ilyen embert neveltek fel, ki végig harcolt, aminek hála kimaradt egész gyerekkora, kimaradtak azok a dolog, amik alapjába véve egy normális ifjúnak át kellett volna, hogy éljen és rájuk jönni. De Zoé csak arra jött rá, hogy Ő nem akarja ezt az életet...
A felismerés újabb lökete kissé megingatta a fekete hajú lányt: annyira hajtotta Őt, hogy elérje céljait, hogy talán addig nem is fog tudni valaha is igazán boldog lenni, míg végbe nem viszi azokat. Ez nem normális, állapította meg, s kissé megszédült saját, elzabolázott és kusza gondolataitól. Megelégelve ezt, rohanva iramodott meg ismét a hátsóbejárat felé, miután pedig a két gumicsizmába belelépett, az ajtót agresszívan tépte fel helyéről, nem foglalkozva a nyikorgó és reccsenő hangokkal, amiket mozdulatsora kezdeményezett. A hideg levegő azonnal megcsapta mind arcát, mind egész tüdejét, és a fojtogató érzés alábbhagyni látszott. Lehunyt szemekkel adta át magát a tiszta oxigénnek, s még a bőre tüntetése – mely magába foglalja a libabőrösséget – se tántorította el abban, hogy visszahúzódjon a meleg helységbe. Maga mögött bezárta a faajtót, majd csizmatalpának való kopogása a terasz parkettáján jelezte haladását. Elgondolkozva figyelte a kerek Holdat az égen, ki egyedül tartózkodott egyelőre fent az égbolton, mivel a hajnalhoz közeledvén a csillagok homályba vesztek, fokozatosan az idő múlásával. 
A Hold olyan, mint én, merengett el Zoé, s az újabb lépése, újabb fokot jelentett a közte és az égitest közötti távolság megszűntetésében. Erős személyiség, mégis nap, mint nap bizonytalan a jövője, hiszen a periódusából kifolyólag mindig változó, hogy mennyit is mutat meg magából. Néha úgy tűnik, mintha egyedüli lenne ott fent, azonban a háttérben örökké ott lesznek a csillagok mellette. 
A fiúk, az én csillagjaim, mondta magába szórakozottan Zoé, s gyermeki mosollyal az arcán nyugtázta a kialakuló, abszurdum helyzetet. Karjait a korlátra támasztotta, csodálattal teli nézte a fehérként ható Holdat, miközben hallgatta a környezet lakóinak apró neszeit, mely végre elérték a kellő hatást: Zoé gondolatai lassulni látszott…

Eközben Bobbie Cross továbbra is irodájában várta a hajnalt. Este óta bent maradt, a papírunkák sokasága végbeláthatatlannak tűnt számára, s az immár hivatalosan is fiúbandává avanzsálódott csapat idejének megszervezés is fontos teendői közé sorolható volt az új menedzsernek. Fáradtan, ám annál inkább összpontosítva egyeztette a szerződéseket, pontról pontra haladva, egy pillanatra se félbehagyva a munkát. Nem lehet, most nem tarthat szünetet, mikor a legnagyobb feladatokat kell végbevinnie: hirdetni a most már öt tagból álló együttest. Zoé jól látta majd’ egy félévvel korábbi viszontlátásukkor: az egykori szabályokat kerülő egyetemista fiú megváltozott, s egy rendszerezett, karót nyelt férfivé vált. Amit négy évvel ezelőtt elítélt, s amiket elvül megfogadva tiltott, azok már az élete részévé váltak. A gazdag család gyermeke elkerülhetetlenül belecsöppent abba a világba, amitől tartott, ám szülei hajcsárként ráerőltették saját akaratukat fiúkra. Zoé és Bobbie élete hasonló.Ezt már gimnazista-egyetemista korukba is tudta a két fiatal, s éppen emiatt keserítette el a lányt viszontlátásukkor a felismerés: a csatából egy ember kihullt, Bobbie megadta magát az ellenségnek. Nem ugyanaz az ember lett, mint volt, Zoé pedig ezért is félt, ezért is határozott a meginghatatlan céljánál, hogy márpedig Ő győzni fog. Ha más nem, a régi Bobbie miatt is…
A férfi üveges tekintettel figyelte az ujjai közt összepréselődő lapot; a sorok, betűk összefolytak szemei előtt. Bár zakóját már régen száműzte az egyik fotelra, nyakkendője se tűnt számára kényelmes viseletnek, már-már fojtogatta a márkás, elegáns ruhadarab. Mélyről jövő sóhajjal lazította meg fél kézzel, mialatt régen látott lelkiismerete kitört elűzött rejtekhelyéről; s a késői órák, a fárasztó és terjedelmes nap elteltével könnyedén leküzdhette a taszigálást, és Bobbie ismét szembesült tetteivel. A megfelelési vágya olyanok iránt, elérte azt, hogy majdnem, hogy tönkretegyen két embert is. Egyet, ki nem tehetett semmiről, áldozati bárányként való szereplése csupán annak tudatható be, hogy rosszkor volt, rossz helyen; s a másikat, akit akarattal megbántott, elárult és eltaszított magától. Miközben tudta, hogy ezzel romba dönti az életét.Bobbie tudatosan, és előre megtervezve ötlötte ki azt, hogy pusztító hadjáratot indítson el az ír srác, Niall ellen, azonban időközben talált egy olyan megoldást, ami több bevételre hajlamos változtatást jelentene a bandának, ezáltal a menedzsmentek, ebből kifolyólag pedig neki is. Egy megoldás, egy embernyi veszteséggel. Szépen összerakott terv, kevés buktatóval, megfűszerezve egy pontosan ismert családi háttérrel, s egy sokszor végighallgatott ambícióval a tudatában.A másik felet, még csak a sejtése nélkül döfte hátba a férfi. S ezt ő is tudta. Bobbie indulatával vezérelve állt fel ültéből, a szék tehetetlenül és hangos robajjal csapódott neki a falnak. Mialatt a magas férfi idegesen hajította el a kezében tartó lapot, s az nesztelenül hullott alább a földre. A papírról azonnal kitűnik a híres címer, a szépen formált intézménynév, és annak a logója, melyek mind jelképezik a Magyarországi Elit Egyetemet, s a levél tartalmának főindokát: „Zoé McKey Thomson ösztöndíjra való kérvénye”…
A város szélén álló ház békésen várta az egyre közeledő hajnalt, mialatt a hátsó verandán lévő lány is türelmesen figyelte az égboltot - annak a még csak apró változásait -, miközben a hintaszékbe ringatta magát, ezzel is csillapítva önmagát.
 
Zoé elutazása előtt, Louis-val pontról pontra haladva gondolkoztak el kapcsolatukról, s hogy mi is legyen kettejükkel. Mindkét fél bátran kijelentette, hogy szereti a másikat, azonban a távolság mindig csak növekedik köztük, ahogy a megmaradt banda újabb és újabb turnéra indulnának: Európa számos országaitól kezdve, Amerikáig. Louis részéről hatalmas önfeláldozás volt, hogy elfogadja barátnője döntését, s nem kevés fájdalommal kellett akkor egyetérteni azzal a teóriával, miszerint „Ha valakit igazán szeretünk, el kell, hogy engedjük”. Sem haraggal, sem bármiféle nehezteléssel jutottak el arra a közös nevezőre, hogy a több mérföldnyi különbség miatt külön kell, hogy váljanak. Azonban mélyen magukba hitték, és valahol érezték, hogy kettejük története itt még nincs vége… Megmagyarázhatatlanul tudták, hogy rövidesen ismét ott folytathatják szerelmüket, ahol abbahagyták: érzéseik tetőpontján. 

Zoét újra és újra felemésztette ez a döntés, de nem tehet ellene semmit. Reményvesztés nélkül kapaszkodik, immár kiegészült céljába: bizonyítani önmagának és családjának – s ezzel úgymond megerősítheti Miguel nagypapájának az érdemelt tiszteletét – az egyetem elvégzésével, miközben végig ott lenni Louis, Harry, Liam, Zayn és Niall életében is, két-háromezer kilométernyi távolság nélkül. Azóta pedig szüntelenül és hajthatatlanul keresi Zoé a lehetőségeket a nívós intézményben, amiben szerencséjére segítséget is lelt rég látott barátnői személyében, az Evana lányokéban.


Zoé egy pillanatra lehunyta szemeit, a kettős érzete újra felerősödni látszott: hálás volt, mert újra szoros viszonyba került magyar barátnőivel; dühös, mert eltávolodott angol barátaitól. Fohászkodva várta már azt az időszakot, mikor végre elmúlik ez az ingatag álláspont, és végre elérkezik hozzá is a boldogság, a megnyugvás, mely most még csak a behatározatlan időpontba található. Fülét az apró bogarak és rovarok nesze mellett más hangok is felkeltették figyelmét, lábai pedig megint önállóan kezdték el végezni munkájukat. Ösztönei - melyek feledésbe múltak az évek során – előtörtek; a késztetéssel, a rutinnal egyetemben. Egykori mindennapos tevékenysége ismét szükségletként bukkant elő Zoéban, lépéseit megszaporítva siettette a célpont és a közte lévő távolság megszüntetését. Két tenyerét ráfonta a kinti időjárástól hűvös fémre, s egész testével rásegítve húzta el az istálló kopottas ajtaját, mely mindig annyira volt renoválva, amennyire csak minimum kellett, ezzel is fenntartva a tradicionális kinézetét. Zoé arcára őszinte mosoly ült ki, ahogy a három karámba lévő, három lovat megpillantotta. Orrába kúszott az állatszag, a szénák és a bőrnyereg együttes keveréke, ismerős érzést keltetve ez által. Gyermekként ezek az állatok nyugtatták meg, s ha Miguel nagypapája nem volt a közelben, az ő védelmükbe menekült. A hatalmas teremtések nyerítve fogadták a betért vendégüket, természetüknél fogva be tudják rögtön azonosítani egykori gazdájukat. Zoé be-benyúlva simított végig sörényükön, majd a legutolsónál megállva, szemtől szembe fordult a saját lovához. 

- Rég találkoztunk, nem igaz, Gerry? – Tekintete megállíthatatlan csillogásba kezdett, amint hű, fekete színű társa talpdobbantással próbált reagálni gazdájának hangleejtésére. A nyergekhez lépve leszedett egyet, majd a többi felszerelés elcipelése után, belépett a 160 cm marmagasságú állathoz, hogy aztán ráadhassa mindezeket.
  
A patkó tompán dobogott a földdel, mialatt egyenletes ütemben vágtatott a ló, hátán Zoéval, ki könnyedén, mégis határozottan fogta kezében a kantárt, miközben hagyta, hogy révülten belemélyedjen a körülötte található természetbe. Az állatból sugárzó nyugodtság olyan érzéssel fogta el, mely – ha csak egy kis időre is -, de pótolni tudta Louis, s a fiúk hiányát. Megnyugodott, biztonságérzete növekedett, épphogy annyira, hogy ne érezze magát annyira elveszettnek. Magányosnak… egyedülinek… 
Ahogy a ló higgadtabb módba váltott, Zoénak esélyt kapott arra, hogy körbenézzen. Lássa azt a világot, amiben Ő valójában van, de főként, hogy elfogulatlanul nézhessen saját magába. S a lehetőségekbe. Hogy mindazokra rájöjjön, amik Őt valójában kísérték, amik meghatározták Őt. S azzal tud köszönetet mondani azoknak az embereknek, ha bizonyít, ha célba ér. Saját magáért is, és értük is. Bonyolult az élete Zoénak, mégis hiszi, hogy minden fáradalmas akadály után lesz valami; valami, amiért érdemes versenyezni és harcolni...

A hajnal pompái megmutatkoztak ez idő alatt, a Nap újult erővel tért vissza eddigi helyére. A naplemente lezárt egy korszakot Zoéban, most a napfelkelte jelképezi számára az új kezdetet.

Soha nem leszek Nekik elég hálás. Nekik köszönhetően egy olyan úton járhattam, amire magamtól nem lettem volna képes, ami miatt most nem lennék az, aki vagyok, nem lennék most a céljaim kapujába. 

Örökké mi leszünk a One Direction, csupán én egy másik irányba indultam el…


                            One Direction+One

22 megjegyzés:

  1. Örökké mi leszünk a One Direction, csupán én egy másik irányba indultam el…
    Gyönyörű befejezés volt!!
    Sejtettem hogy nem lesz valami túl happy vége, de ez így volt szép!
    Gratulálok a történethez és bár ritkán irtam, tudnod kell, hogy végig itt voltam és olvastam az irományod!
    Kíváncsian várom az új blogot és még egyszer köszönöm/köszönjük hogy megírtad ezt a történetet és mi is részesei lehettünk:)

    Puszi, Zsófi:)Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsófi!

      Köszönöm!
      Lehet, hogy ritkán írtál, de itt voltál és most mégis megajándékoztál egyel! <3
      És én köszönöm, hogy olvastál/olvastatok!

      Puszi, Tyra

      Törlés
  2. Kedves Tyra!

    Nem is várhattam volna Tőled más befejezést. Zoéra mindig is kicsit példaképként tekintettem, közel áll hozzám a személyisége. Ezért örülök, hogy így döntött, ha a szívem fáj a fiúk elhagyása miatt.
    Jesszusom, annyira szégyellem magamat, de nem találom a szavakat...
    Imádtam a blogod minden egyes mondatát. Jó volt az ötlet, és a lehető legtöbbet hoztad ki belőle. Csak gratulálni tudok.
    Louis és Zoé szerelmében pedig hiszek annyira, hogy tudjam : egyáltalán nem lesz vége. Ezzel a boldog tudattal olvastam végig az utolsó fejezetet. Azért is boldog vagyok, mert rájöttem, hogy Bobbie nem rossz ember, csak rossz döntések hozott, ezért nem is neheztelek rá.
    Zoé családja mindig is lenyűgözött, hiszen nem mindennapi. Tetszett, hogy külföldi rokonok is voltak, családi harcok, de mégis rá kellett jönnöm, hogy nem minden ellen lehet tiltakozni.
    Sajnálom, hogy ilyen kusza lett ez az egész, de ismétlem, nem nagyon tudok megszólalni.
    Köszönöm, hogy megírtad ezt a fantasztikus történetet, imádtam. Nagyszerű vagy! Örülök, hogy az olvasód lehettem, sokat jelentett!
    Hiányozni fog ez a történet, de tudom, hogy az új blogban is megfogom találni ugyanazt a varázst, amit itt éreztem. Köszönök mindent. :)

    Puszi, Azy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Azy!

      Igazán nagy dicséret, hogy így érzed. S hogy a végére egy olyan karaktert tudtam felépíteni, aki példaképként szolgálhatott. Jaj, ezt annyira köszönöm, hogy megosztottad velem!
      Jó, ha hiszel benne, mert én is így vagyok Louis és Zoé szerelmével. Mindketten elég erősek ahhoz, hogy a történetük még jóra is fordulhasson... :] S valóban nem rossz ember, nem akartam senkiben sem olyan nyomot hagyni egy szereplőről sem, hogy kérdés maradjon fel benne, mivel nem értenék meg az Ő szemléletét. Szóval nagyon, nagyon örülök, hogy ezt (is) észrevetted! :]
      Nem lett kusza, nekem teljesen megfelelt és teljes szívemből hálás vagyok, hogy írtál most, és rendszeresen is. Mindig olyanokat mondtál, amitől mosolyognom kellet, és mindig örömmel fogadtam a nézeteidet.
      Én köszönöm, hogy olvastál. S szintén sokat jelentett, hogy itt voltál/itt vagy. <3

      Puszi, Tyra

      Törlés
  3. Szia drága Tyra!

    Szomorú vagyok...vége ennek a fantasztikus történetnek, annyira fog hiányonzi az írásod, és te is. De remélem nem tünsz el és hamar láthatom a következő blogodat. Be kell, hogy valljam meglepődtem a végén...nem erre számítottam, de hihetetlenül jó lett! :) Annyira jól fogalmazol, le a kalappal előtted!!! Kérhetnék tőled egy nagy szívességet? Nem akartalak pont így a végén ezzel zavarni, de elkezdtem írni egy blogot. Igazából már rég szerettem volna, csak nem éreztem magamat elég jónak, de meggondoltam magam és ebben a te kezed is benne van :D Mivel mondtad, hogy te mennyit fejlődtél az első részedhez képest így én is arra jutottam, hogy fejlődni szeretnék! Itt is lenne a blog címe: http://iamastarjustharry.blogspot.hu/ Remélem kapok tőled egy építő kritikát, persze csak ha nincs terhedre! Ja és amúgy Dorinaa vagyok, csak a blog miatt megváltoztattam a nevemet :P
    És még egy dolog....bocsii hogy ennyit zavarok :$ Van twittered? Mert annyira szeretnélek jobban megismerni, persze csak ha nincs ellenedre!

    Puszi, Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dodó!

      Ne légy szomorú, mert akkor én is az leszek! :[ Engem ne hiányolj, mert maradok a blogger világában, a történet maga pedig marad fent! :]
      Reméltem, hogy azért még így az utolsó fejezetnél csak sikerül egy utolsó "nem számítottam erre" tettet végbevinni. Köszönöm!
      Olyan jó olvasni ezt, hogy valakinél szerepet játszottam abban, hogy belekezdjen (újra?) az írásba. Mert igenis lehet fejlődni, ha más nem, talán én lehetek rá az élő példa. Bár azért nem volt szerintem egy éles váltás a fejlődésem, de azért jó érzéssel fog el, ha így gondolod.
      És el fogom olvasni! Ígérem! S megjegyzést is hagyok, csak kicsit hadd regenerálódjak még, hadd érjem utol magamat és aztán indulok is! ;]
      Van, van Twitterem: @Tekla30 (Bár nekem úgy rémlik, hogy már kiraktam egy fejezet tetejére.) És én is szívesen megismernélek! :]

      Köszönök mindent!

      Puszi, Tyra

      Törlés
  4. Drága Tyra!

    Te is tudsz ám? Utolsó fejezet, de nem utolsó rész??? Meg felajánlasz egy lezáró fejezetet? Nem fair, kicsi lány ;P Kecsegtetni ilyesmivel, mikor úgyis tudod, hogy az olvasóid nem tudnak ilyesmire nemet mondani. Én mégis megtettem. És tudod miért? Mert ez így olyan szép volt! Mert úgyis tudom, hogy ez nem a történetük vége, csak egy fejezet lezárása, mert az élet nem könyv, hogy egy ponttal vége legyen.
    Szóval a lezáró rész. Választ adott a kérdéseimre, eljutott a szívemig, és megértem... megértek én mindenkit. Teljesnek érzem a történetet, és mint író természetesen tovább gondolom, hogy most mi lesz Zoéval, mindannyiójukkal. Szép bevezetés és lezárás, és az E/3 egyáltalán nem tette személytelenné az egészet... mondjuk furcsálltam a közepén azt az E/1-es részt, hirtelen furcsa és számomra érthetetlen váltás volt, de a tartalma elfeledtette velem ezt. Azt hiszem, hogy ez a legszebb az egészre: szép.
    S most kegyetlenül őszinte leszek Veled. Mikor először rábukkantam az oldaladra, és láttam oldalt a szavazást, miszerint ki legyen a fiú főszereplő, rá se hederítettem a történetre. Mondván milyen író az, aki nem maga dönt arról, hogy kiről írjon? Aztán valahogy mégis visszakeveredtem ide, és rávettem magam, hogy elkezdjem elölről olvasni a történetet. Nem nyert meg. Harmadszor viszont csak lopva beleolvastam egy fejezetbe. Talán ez volt az, mikor Zoé és Harry a tengerparton csókolóznak. Bocsáss meg, ha nem ennél volt az első kommentem, de ez rémlik. Megfogott, ahogyan fogalmaztál, és hogy milyen csavart vittél bele. Érdekelt a folytatás, de míg az nem jött, elolvastam az elejét. Szóval én közel sem mondhatni, hogy az elejétől fogva követem a történeted, de onnantól kezdve figyelemmel követtem a fejlődésedet. Mert egyértelművé vált számomra, hogy a legelejétől mennyit fejlődtél addig is, ahol éppen akkor tartottál. Az elején még nem tartott semerre a sztori - amennyire én észrevettem - de ahogyan kezdted komolyabban venni, egyre jobb és jobb lett, nem véletlenül küldtem tovább Neked bizonyos díjakat. Megérdemelted őket, minden elismerést megérdemelsz, mert tehetséges vagy! S bármi jöjjön ezután, ott leszek, hogy elolvassam, mert a Te eddigi "felemelkedésed" után öröm lesz a tündöklésedet nézni. Gratulálok, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen látványosan fejlődtél! Egy írónál szerintem ez nagyon nagy szó.
    Szóval csak így tovább, további sok ihletet és ehhez hasonló sikereket kívánok! Várom, hogy mit hozol nekünk legközelebb!
    Love You Always! <3

    Ezerszer ölel, FantasyGirl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága FantasyGirl!

      Hát... igen. :D Ez azért van, mert elgondolkoztam azon, hogy így se lenne rossz a befejezése, hiszen szeretem a "sejtelmességet", és így ez olyan sejtelmesre sikeredett. Mivel bármi lehet ezek után! S azért is, amit Te is írtál. (Elmondanám, hogy amúgy én is Nem-mel szavaztam...)
      Örülök, hogy így vélekedsz az utolsó fejezetről, ugyanis ezeket akartam elérni. Válaszokat adni, megértetni a szereplők cselekedeteit/tetteit. Köszönöm a jelzőt, igyekeztem erre hajazni! <3
      Ó, én kifejezetten szeretem, ha kegyetlenül őszinte vagy velem, mert mindig azokból tudok igazán építkezni. :]
      És igen... tudom... Nem vagyok valami határozott személyiség (mint mondjuk a mostani szavazás is erről tud tanúsítani), és azt is tudom - amit mondtam is -, hogy az első fele a történetnek borzasztó. De komolyan! :D Viszont hálás vagyok, hogy valahogy mégis visszataláltál ide, és a későbbi fejezet elolvasásával érdemesnek találtad a maradást. Valóban nem tartott semerre, a blog alapjába véve más célból jött létre, és magam is meglepődöm néha, hogy mi sült ki végül belőle: újra beleszerettem az írásba, újra komolyabban kezdem el figyelni minden részletre, és mint mondtam is már, ebben azért valahol Te is közrejátszottál és még játszol is. Hatalmas dicséret az számomra, hogy már akkor is láttad a fejlődésemet. Akkor, amikor még nekem sem tűnt fel! Bár azért még most is csak annyit veszek észre, hogy elviselhetőbb a mostani részek, mint az eleje. Sokszor megfordult már az a fejembe, hogy átírom azokat, de akkor nem tudnám követni saját magamat, hogy mennyit változott az írásom.
      Köszönöm, hogy bíztál bennem. Hogy érdemesnek láttál a díjakra, s arra, hogy írj nekem. Mindig! Köszönöm, hogy így vélekedsz rólam, minden dicséretet és tanácsot, biztatást! Őszintén, teljes szívemből hálás vagyok, hogy mellettem leszel továbbra is, ahogy én is szeretnék - ha más nem - az írás terénél valamiféle támogató lenni.
      Tényleg köszönöm és tudom, hogy sokszor köszönök mindent, de nem lehet annyiszor ezt a szót mondani, amennyi elég is lenne ahhoz fejében, amit Te tettél értem.
      Viszont kívánom mindezeket, de főként azt, hogy a közeljövőben egy könyvedet tarthassam a kezemben!
      Love You Too! <3

      Szeretettel, Tyra

      Törlés
  5. Kedves Tyra!

    Na most jön a bocsánatkérős rész..... Valamiért a többi válaszoló között akik komoly véleményt montak egy senkinek éreztem magam a fejben öszerakott mégis kesze-kusza komikért ezért nem irtam (más kérdés h. késöbb kezdtem de mindegy is) De most itt vagyok és felbátorodva csak anyit tudok irni hogy OMG!!!!!!
    A blogod egyszerűen fantasztikus és stb mert mire elolvasnád lemenne a nap (jeszusom én menyit habogok) Lényegre térve: egyik példaképem vagy,nagyon tetszett a blog és sok sikert a továbbiakban .

    Puszil:Miss Little Star

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Miss Little Star!

      Ugyan, nehogy bocsánatot kérj nekem! Meg se forduljon az a fejedben, hogy egy senkinek hidd magadnak! Nem vagy az, ne butáskodj már! :D
      Én köszönöm, hogy most írtál. Példakép? Fúha! Ezer szónál is többet ér ez az egyetlen szó!
      Nagyon hálás vagyok a jókívánságaidért!

      Puszi, Tyra

      Törlés
  6. Édes jó istenem, hogy én mily módon zokgtam végig az utolsó egy-két rész. Már napokkal ezelőtt elkezdtem olvasni a történeted, de közbe szólt a karácsony: december 24-én éjjel fél háromkor kapcsoltam ki a gépet./mármint ugye 23-án éjszaka, és úgy átlépve az éjfélt, na mindegy./ Akkor csak az első évadot sikerült elolvasnom egy éjjel alatt. És ugye szent este miatt nem olvashattam tovább. Ne tudd meg, Tyra, hogy én mit össze alkudoztam jó anyámmal... Sikertelenül. Bár, a Die Hard 3. része nagyon picit kárpótolt. :)
    Szóval, 25. is itt volt. Akkor a második évad kb. 10. részéig jutottam. Anya csak ezerszer szólt rám, hogy kapcsoljam ki a gépet. ;) És itt a 26.! Egész délután vendégeink voltak, jól elszórakoztunk - de azért szívesebben olvastam volna Zoé történetét. :) Anyu elment a vendégekkel együtt, /a vendégek alatt anyu hapiját, és annak kislányát értsd, így a kiscsajt hazavitték az anyjához, anyu meg ment a hapsival, így én bedőltem az ágyba, és hasznosítottam anyu hapsijától kapott wifi bigyót./
    Hogy ez a sok szar kertelő szöveg miért volt fontos leírnom? Hát azért, mert kb. este 11 órától olvasom a történetet, és minden rész hosszú, főleg egy ilyen ratyi felbontású telón keresztül, tehát kb. kétszer annyi időmbe telt elolvasni, mint gépen. És jelenleg is telóról pötögök neked könnyeimet törölgetve, néha orrot fújva, mert Nem.Bírom.Abbahagyni.A.Bőgést!!!!!! Szóval örömmel tájékoztatlak arról, hogy megállás nélkül, pihi nélkül olvastam végig a második évad nagyobbik részét, és most kérlek szépen hajnali 06:00 az idő, tehát egśz álló éjjel a lebilincselő, érdekes, furcsa, szokatlan, vicces, romantikus, meglepő, izgalmas, történetedet olvastam, és az egész fantasztikus, valami hihetetlen jó. Ahh, hagyjuk, átmegyek Nagy Feróba: "K*rva jó vagy!'' :) A sok pötyögéstől beállt a csuklóm. DE MEGÉRTE!!!!!!
    xoxo, Berni*-*
    Ui.: amúgy, nem tudom emlékszel e még, de a HD-ben az egyik poszt alá írtam ki hatalmas meghökkenésemet, ahol a 118.000+ látogatón akadtam ki, és ott a komiban is írtam, hogy elolvasom a sztorit.
    Hát, beváltottam az ígéretem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Berni!

      Hát hogyne emlékeznék Rád! :D És nagyon örülök, hogy rászántad magad, mert ahogy Te is leírtad... hát, nem volt kis feladat, hogy ennyi fejezet elolvass. Szóval már csak ezért is gratulálok, hogy a körülményekhez képest ilyen gyorsan végig tudtad nyálazni a blogot. ;]
      Az, hogy ilyen reakciót váltott ki az írásom, nagyon sokat jelent, köszönöm, hogy megosztottad ezt velem! Köszönöm a dicséreteket is. Tényleg csak hálálkodni tudok - mint mindig.
      Köszöm még egyszer! <3

      Puszi,Tyra

      Törlés
  7. Szia!
    azt hiszem mindjárt elkezdek bőgni! Nagyon jó lett, imádom! El sem tudod képzelni milyen izgalommal vártam a részeket, és volt, hogy miután elolvastam vagy egy csomó ideig vigyorogtam, vagy pedig a sírás határán álltam.
    Tudtam,tudtam, tudtam!!! És tényleg tudtam!! Ahogy elovastam, hogy ki juttatta az egyetemre, kettős érzésem lett: félig örültem, mivel én már sejtettem (hu, asszem nyomozó leszek) és másik részben pedig dühöngtem, mert, hogy lehetett ekkora szemét!?
    Összességében nem tudok másik jelzőt használni, de megint ezt kell alkalmaznom, mert megint olyat írtál ami megérdemli: Istenkirályextraszupinagyontuti!!!!!!

    Lulu

    U.I.: Ááááááá!!! :3 Ügyi vagy!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lulu!

      Örömmel tölt el, hogy ismét csak elnyerte a tetszésedet! Hogy pedig a sírás határán vagy, csak még nagyobb elismerés a számomra, hiszen - ha csak magamból indulok ki -, nem olyan könnyű ezt elérni. Köszönöm a dicséretet, s hogy mindezeket megosztottad velem! <3
      Na, ügyes vagy! Úgy ám! Kis nyomozó vagy! ;D
      Köszönöm, hogy újra megkaphattam ezt a jelzőt, s tudván, hogy nem gyakran használod, így még inkább értékelni tudom!

      Puszi, Tyra

      Ui.: Ááá! Köszönöm! :]

      Törlés
  8. Kedves Tyra!
    Azt hiszem,még nem írtam neked,de figyelemmel követtem a történeted.Nos kevés sztorin sírok,de ezt megkönnyeztem.Nagyon megható befejezést írtál,teljesen átjött a hangulata :)az egész blog összefüggött ,minden jelenetnek volt jelentősége,ami külösen tetszett.gratulálok hozzá :))
    xx
    Stella^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Stella!

      Most írtál, és nekem ez a fontos!
      Köszönöm, örömmel tölt el az a tudat, hogy az írásom könnyeket csaltak, nem csak a Te, de mások szemébe is. :]
      Nagyon boldog vagyok attól, hogy így gondolod, mert erre is szerettem volna törekedni.
      Köszönöm még egyszer!

      Puszi, Tyra

      Törlés
  9. Kedves Tyra!

    Egyszerűen lenyűgöző, ahogy írsz. Fantasztikus, ahogy le tudod írni egy-egy karakter érzelmét, illetve érzelmi hullámait. Amikor olvasom a történeted, olyan, mintha én lennék az a bizonyos szereplő vagy éppen azt gondolom: "igen is! Már pedig tudom, mit érez, átérzem és egyé válok az érzéseivel, gondolataival." Természetesen voltak helyesírási és elírási hibák, de hát ez megbocsájtható.:)
    De ez az utolsó rész. Szinte végig sírtam. Annyira megható és érzelemdús volt. Már-már azt éreztem, hogy a valóságban történt ez meg. Hisz annyira ismerős. Az ember, legtöbbször behódol, minthogy ellenszegüljön. Az egyik utunkról letérünk, ami rettentő fájdalmas, de új ajtók nyílnak előttünk. Ami természetesen lehet jó és rossz is.
    A történet befejező mondata, egyszerűen varázslatos. Szerintem, nem lehetett volna szebben lezárni ezt a történetet. Csak gratulálni tudok hozzá, mint ahogy az egész mindenséghez.
    Nem tudom hány éves vagy, de biztos vagyok benne, hogy így kell folytatnod! Ráadásul ritka, aki ennyire tökéletesen fejezi ki magát és adja át érzelmeit az olvasónak! Szóval csak annyit tudok mondani, ne hagyd abba az írást!

    Puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Olvasóm!

      Köszönöm, szívből köszönöm minden egyes szavadat! Bevallom, kissé meg is hatódtam olvasva a véleményedet, a megjegyzésedet, és mérhetetlen hálát érzek most Feléd. Újabb erőt adtál arra, hogy folytassam, mert most igencsak elveszettnek érzem magamat, szóval köszönöm!
      Nagyon-nagyon örülök annak, hogy a történet mondandója átjött Neked - egyszerűen jó visszaolvasni azt, hogy sikerült ezt elérnem.
      Tényleg nagyon szépen köszönöm, nem is tudok mást mondani! <3

      Szeretettel, Tyra

      Törlés
  10. Nagyon jó rész! Én a búcsúzkodásuknál még egy kicsit a könnyeimnek is engedtem, ami nem szokásom.

    Üdv.:Bogi

    VálaszTörlés
  11. Kedves Tyra!
    Én még most olvastam a blogodat,ezért nem tudom,hogy látod e majd ezt a bejegyzést.Mindenesetre én csak ehhez az egy részhez írok,mert úgy gondolom így az egészet tudom értékelni.Nayon tetszett Zoénak a stílusa,mind ahogy a fiúk hülyeségeihez viszonyult.A képek: a ruhák nekem nagyon bejöttek.Minden egyes ruhás képnél megállapítottam,hogy ez nekem kell.:D Ami "Zoéról" van szerintem nagyon találó,mivel gondolom hozzá írtad a szöveget.A fiúkról meg szerintem sejted a véleményem.Szerintem nagyon jól írsz,fogalmazol,és remélem elkezdtél új blogot is,mert öröm olvasni az írásod.Nagyon tehetséges vagy, ez azon is látszik mennyi díjat nyertél.Szerintem eddig ez a legjobb blog amit olvastam.Remélem,hogy mindenről elmondtam a véleményem,amire kíváncsi vagy egy rajongódtól.Mert én azt hiszem az lettem.:)
    Köszönöm,hogy ezt elmondhattam és ha még el is olvasod azt győzelemnek könyvelem el,és kíváncsi vagyok hogy fogsz reagálni a kommentemre.Minden jót<3<3
    UI: nagyon tetszett,hogy megemlítetted a répát és a galambot,akit az egyik Videónaplóban ismerhettél meg,ahogy én is:D Kevin:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Petra!

      Hidd el, látom én azt, és éppen ezért lepődtem meg azon, hogy még a lezárás után több hónappal is kapok megjegyzést.
      Örülök, hogy elnyerte a történetem a tetszésedet, azt sajnálom, hogy nem láthatod az arcomon lévő mosolyt, amit szereztél a soraiddal. :]
      Új blogot kezdtem, viszont jelen pillanatban félbe van hagyva bizonyos okok miatt, de mint ittlétem is bizonyítja, tervezem a "visszatérést".
      Köszönök mindent, valóban így is gondolom, mikor azt mondom, hogy sokat jelentenek szavaid. Még mindig nem tudom felfogni azt, hogy valakinek tényleg tetszik az írásom, ám kétségtelenül hálával tartozom emiatt Neked. <3

      Puszi, Tyra

      Ui.: Annak a bizonyos blognak a címe ez lenne: http://fantomwith1d.blogspot.hu/

      Törlés