2012. december 28., péntek

Lezárás

Üdvözletem a Drága Olvasóimnak! <3

Tudom, hogy tegnapra ígértem, de Anyukámnak kellett segítenem így nem tudtam írni. De hát az utolsó bejegyzést már csak stílusosan csinálom: késve hozom, ha?! :D
Igazából sok mindent szerettem volna mondani, de most mégis úgy érzem, hogy csak hivataloskodni tudnék; elfogytak a könnyeim, de ettől függetlenül a hálám nem! Fura, határozottan fura, hogy ide már soha többé nem fogok írni, fejezetet vagy részt feltenni. Hogy ennek a 11 hónapnak most vége, most lezárul. Csak én érzem döbbenetesnek az egészet, és túl reagálom? Lehet... de sokat jelent számomra ez a blog. Azt hiszem megengedhetem magamnak, hogy lovagoljak még ezen a témán, ám már csak magamban, helyette térjünk is inkább a "munka" részére.
Az utolsó rész... A - remélhetőleg - méltó lezárása a One Direction+One-nak. Nem tudom, hogy ki emlékszik az első fejezetre, de ahogyan azt felépítettem, így szerettem volna a legutolsóit is. Hogy az Alfa és az Ómega megegyezzen. ;] Bevallom, féltem elkezdeni írni, de aztán arra jöttem rá, hogy élvezem, hogy lekerekíthetem az első publikált történetemet. És pontosan ezért határoztam úgy, hogy amit elterveztem következő blognak, azt nem valósítom meg. A miértre a válasz egyszerű: mivel krimire terveztem az egészet, viszont még nem érzem magamat arra készen, hogy egy ilyet írjak, és hogy azt be tudnám fejezni, így nem is erőltettem. Így felejtsétek el az összes Spoiler-t amiket egy-egy bevezetőnél elejtettem, mert bár egyáltalán nem így terveztem el a végeredményt, ebbe a lezárásba is megjelenik az a személy, akiről amúgy szólt volna az Una Chica del Pasado. Ismétlem, egyáltalán nem ez lett volna a végeredmény, mint ami ezalatt a bevezető rész alatt húzódik, de nem akartam, hogy az ugyebár One Direction+One jövőbeni változatát ne fejezzem be, mert úgy se fejeztem volna be.
Viszont - kinek jó hír, és kinek nem - lesz új blogom! Szintén Fanfiction, és immár Ti is elérhetitek, még pedig ITT.
Nos, aki az elmúlt hónapok alatt nem mondta el véleményét, annak most utoljára van erre lehetősége. Utoljára köszönök el itt(!), de még remélhetőleg a másikon találkozunk.
Így hát én búcsúzok a One Direction+One-tól, és jó olvasást kívánok mindenkinek.
Szívből köszönök mindent Nektek! Az elmúlt 11 hónapot, a szereteteket és a támogatásotokat! <3

Nagyon sok szeretettel, Tyra

Mi is valójában a Sors? Egy megfoghatatlan, körülírhatatlan elmélet, mégis hisszük, hogy létezik. Pedig igazából csak ráfogjuk az Ő számlájára azokat a történéseket, amik nem úgy alakultak, mint azt mi szerettük volna. Azokat, amik megváltoztattak minket, amik fordulópontot gerjesztettek az életünkben, amiknek először nem is látjuk az értelmét. Azt gondoljuk, hogy a "Sors" folyton csak keresztbe akar tenni nekünk. Viszont az igazság az, hogy még a rossz dolgok is minket szolgálnak. Minket alakítanak, hogy felkészülten érkezhessünk meg egy olyan végállomásra, melyet valójában  megérdemlünk.

Három és fél évvel később...

Nevetések keveréke töltik fel a színpad mögötti pihenőt, a háttérben dolgozók már régen hazamentek, csupán az alig három órával korábban fellépő énekesek maradtak hátra, pár hozzátartozójukkal egyetemben.  Hatodik turnéjuk legutolsó állomása ez...

Miután One Direction-nak búcsút kellett mondania hatodik tagjától, csak azért is felálltak saját letaglózásukból, és megmutatták a világnak, hogy továbbra is boldogulni tudnak nélküle is, és igenis győzni fognak - már csak érte...is. Egy olyan bandát alakítottak ki újra, mely még mindig képes a sikerre. Egy olyan fiúbandát, mely újabb évek elteltével is a toppon van.
A fiúk tehetsége megkérdőjelezhetetlensége mellett sok szerepet játszott azonban a támogatás. A támogatás, amit nem csak a rajongóiktól és családjaiktól kaptak, hanem barátnőiktől is.
A backstage-ben álló Liam mosolyogva vonja magához Danielle-t, kezüket összekulcsolva hallgatják tovább Harry vidám mesélését a koncerten történő bakikról, ám titkon mindketten lopva a másikra sandítanak, végül  aztán az ujjaikra. A két gyűrű megcsillan a hátraszűrődő reflektorfényben, mely jelképezi számukra az elmúlt közös hat évet, és amivel két hónappal ezelőtt megpecsételhették szerelmüket. Az ő történetük egy igazi love story: hiába is voltak sokáig külön, mindez megérte, mert már egymás mellett lehetnek.
- Ó, haver! Hogy vagy képes ennyit enni? Szólj már a barátodra, Maya! - kéri elborzadt arccal Zayn a félig spanyol származású lányt, ám szája szegletében mosoly bujkál. Bizony, Zayn kezdi megkedvelni és elfogadni Mayát a körükben, ez tisztán megállapítható. Bár az is igaz, hogy először nem igen tudta elviselni a lány jelenlétét. De belátta, hogy valójában jó hatással van a lány a szőke srácra, és bár még mindig nem tudják a másikat besorolni barátoknak, egyelőre megelégelik a "kedves ismerős" szakaszt. Zayn igyekszik mindig nyitni Maya felé - hiába is nehéz megpróbáltatás ez számára az ő eléggé zárkózott természetével -, de a barátja érdekében mindent.
- Mayát nem zavarja, hogy ennyit eszek. Ő úgy szeret, ahogy vagyok! - dacoskodik rögtön Niall, és óvó karjaiba fogadja a barna hajú lányt. A barna hajú, zöld szemű  - és spanyol apja ellenére -, fehér bőrű lányt, ki helyeslően bólint megerősítés gyanánt.
Niall szerelmes pillantással néz le barátnőjére, kinek újbóli felbukkanását csak köszönni tudja a Sorsnak.
Két évvel ezelőtt, mikor ajtót nyitott, megdöbbenve azonosította be régi ismerősét. A lányt a múltjából, aki egyik-napról a másikra kilépett az életéből, és ugyanúgy - egyik-napról a másikra - ismét visszatért. Amiért nem lehet elég hálás. Bár az is igaz, hogy sokáig kerülgették még egymást, hiszen férfiú büszkeségére hivatkozva lassabban tudta megbocsájtania Maya felszívódását, melyben azért szerepe volt Zayn rossz szeműsége is az Amaro lány felé. Ugyanis a titokzatos Zayn hitetlen volt, nem bízott a lány valódi szándékaiban, és védni akarta legjobb barátját, ismervén, hogy milyen sebeket ejtett rajta Maya. Lelki sebeket, amiket idővel viszont pont Maya gyógyított be. Még pedig a szerelmével.
- Valld be, Zayn! Csak irigykedsz Niall-re, hogy bármit ehet, és nem hízik el - nevet fel az ismét szőkére festett lány, illetve nő, és mialatt belekarol Zayn-be, biccentve reagál a hálás pillantásokra, amik Niall-től érkeznek felé.
- Na, szép mondhatom! Még az én barátnőm is ellenem van? - háborodik fel az érintett, és teátrálisan a szívére helyezi szabad kezét, ám azonnal kiengesztelődik, ahogy Perrie halvány csókot nyom arcára. Kettejükre nézve csak azt lehet látni, hogy Zayn megtalálta az ő párját is, és végre valaki képes volt kitölteni az a helyet, ami eddig üresen tátongott benne. Újra bízni kezdett a másik nemben Lena után, amiért pedig mi lehetünk hálásak a tehetséges énekesnőnek.
A kis csapatot nézve lekövetkeztethető, hogy a három életvidám és jólelkű lánynál jobbat nem is kívánhatnánk a fiúknak. Az öt fiúnak, akiknél rá kell, hogy döbbenjünk már férfiak lettek. Bár az arcok ugyanazok maradtak, a vonásaik mélyültek, férfiasodtak. S nem hogy külsőleg - a rajongók nagy örömére és mindenki más örömére is -, de belsőleg se változtak: megmaradtak azokká a fiúkká, akik azért énekelnek, mert szeretik ezt csinálni, mialatt barátságuk - hiába is volt pár nézeteltérésük -, erősödni látszott. És ez a legfontosabb.
- Srácok, van egy kis gond... - üti meg a fülemet Harry baritonja -, valaki leskelődik! - Majd egyszerre nyolc szempár szegeződik rám, ki rajongókat meghazudtolva, egy hangfal és a szőnyeg takarásának segítségének hála eddig gondtalanul szemlélhette kívülállóként őket. Kissé zavarba ejtő a helyzet, mert valóban kukkoltam és hallgatóztam is egyben, így szolid vigyorral az arcomon bújok ki az embernagyságú kellék mögül. S a hívogató kézmozdulatoknak eleget téve, közeledni kezdek feléjük.
- És itt is van már a mi menedzserünk! - kurjant fel vidáman Harry, az én szám széle pedig tovább szélesedik. Mert igen! Büszkén kijelenthetem, hogy én vagyok a One Direction menedzsere. És nem mellesleg Louis Tomlinson barátnője is.
- Az én szépségem menedzserem - villantja rám szívmelengető mosolyát Louis, mialatt engedelmesen karjai alá bújok, és mélyen beszívom az illatát, és kiélvezem azt a megmagyarázhatatlan nyugodtságot és a biztonságérzet, amit csak is Ő tud kiváltani belőlem.

Hogy hogyan jutottam el ideáig?
Először is elmondanám, hogy kínkeserves fél évem volt, míg én Magyarországon, ők pedig Angliában voltak. Aztán jött a meglepő fordulat, amire áhítozva vártam: egy lépés. Egy lépés, amit Bobbie tett meg, mely magába foglalja a beismerést, a bevallást, hogy ő ajánlott be az egyetemre.
Haragudtam-e rá?
Érdekes, mert nem. Köszönetet mondtam neki, mert miatta most azt csinálom, amit akarok, csupán annyi kérésem volt, hogy segítsen az áthelyeztetésben. És Bobbie segített, az egyetem testvériskolája itt volt Londonban, és végre visszakerülhettem a közelükbe, mialatt folytatni tudtam a célom elérését. És így vált belőlem menedzser - immár hat hónapja. 
Hogyan fogadták a visszaérkezésemet a srácok?
Igazából én is féltem a visszatéréstől. Vajon továbbra is fent tudták-e tartani az elfogadásukat a döntésem felé, vagy játszadozásnak titulálnák be az ide-oda utazgatásomat? De a sok kétségek közötti őrlődő órák, körömrágással levezetni próbált percek és a keserves várakozásnyi idő egyvelege mind fölöslegessé vált, mikor újra angol földre lépve ismét azzal a szituációval találtam magamat szemben, mint elutazásomkor, csupán minden elejtett könnycsepp örömből hulltak le az arcokról. Az ölelés nem kétségbeesett szorításnak hatott, hanem megnyugodott védelmezésnek. Amiből azt tudtam leolvasni, hogy soha többé nem fognak elengedni sehova, és soha többé nem bocsájtanák meg maguknak - és nekem se -, ha még egyszer hagynának elmenni. De nekem onnantól kezdve egy pillanatra se fordult meg az a fejembe, hogy újra eltávolodjak személyüktől. Életem legrosszabb nélkülük töltött féléve bizonyítékúl szolgált, hogy elveszek nélkülük, hiába is bizonygatni próbáltam magamnak, hogy én egyedül is erős vagyok. De belátom, hogy Ők a legalkalmasabb emberek arra, hogy a támaszaim legyenek. Mert Ők az én családom.
Azt kérdezitek, hogy miként kezdtük újra Louis-val?
Nem kezdtük újra. A mélyen bújó reményünk valóra vált, és mindenféle megingás nélkül ott folytattuk kapcsolatunkat, ahol abbahagytuk. Soha nem voltam egy hősszerelmes típus, de Louis ezt hozta ki belőlem. Elolvadok érintéseitől, szívem megtelik újra és újra szerelemmel, ha arra gondolok, Ő is viszont szeret. A legjobb barátom, s egyben életem párja is. És még valami...

- Találtam egy üveg pezsgőt, kibontjuk? - mutatja fel a magasba a gyöngyöző italt Liam, mikor Danielle-lel karöltve visszatértek kisebb eltűnésük után. A körben állók együttes, igenlő válaszát hallva a dugó pukkasztó hanggal kísérve adja meg magát, majd ahogy az üvegpoharak is előkerülnek, mindenkinek kiönti a továbbra is rövid hajú fiú... férfi a megérdemelt adagját. Bár én kicsivel kevesebbet kapok...
- És mire koccintsunk? - kérdezi Perrie tanácstalanul, mialatt körbekémleli az összecsiszolt társaságunkat, végül figyelme újra Zaynre telepedik, aki cselesen visszacsalja rá tekintetét egy rövid csókkal.
- A fiúkra? - dobja fel az épkézláb ötletét Maya, s már emelném fel a pezsgőspoharamat, hogy helyeseljem, helyette ismét csak én kerülök a tekintetek középpontjába. Bal szemöldököm önkénytelenül is felugrik. Szám automatikusan tenné fel a "Mi van?" kérdését, amit belém folyt Harry - meglepően - meghatódott hangja:
- Inkább az első One Directionos babára!
- Az első One Directionos babára! - csendül fel hezitálás nélkül egy emberként a bűvös mondat, amit a koccintást imitáló, a kör közepe felé emelő kézmozdulat kísér. Én pedig hormonjaimra hivatkozva, könnyeimet törölgetem makacsul, mialatt ajkaimról a hálálkodó mosoly levakarhatatlanná válik.
- Ráadásul fajtiszta is! - kurjantja be kajánul Louis.
- De hülye vagy! - szipogok nevetni, mialatt a mellette levő Niall-lel lepacsizik, ahogy mindenki megkóstolja az édes italt. Egy rövidke korty után, Louisnak átadva hősiesen legyűri az én részemet is, majd kacsintva reagál beszólásomra:
- Ettől a hülyétől lesz gyereked, szépségem!
Újabb nevetés csendül fel a társaságunkban, miközben immár mindkét szabad kezével Louis áhítatos szemekkel hátulról körbeölel, hogy aztán tenyerét finoman ráhelyezze a már eléggé domboruló hasamra.
Azt, hogy Louisnak és nekem gyereke lesz, még álmaimba se gondoltam volna hat évvel ezelőtt. De szívből örülök, hogy így alakult az életem, s bár nem, nem vagyunk házasok, mi boldogok vagyunk. Igaz Lou már többször is megkért - ez magába foglalja a szám szerinti hármat -, de én mindannyiszor elutasítottam, hozzáfűzve a teóriámmal, miszerint nem neki mondok nemet, hanem egy papírnak. Ha Louis valóban szeret, akkor nem kell neki egy szerződés - hiába is vagyok menedzser(...) - ez az én véleményem. Mindazonáltal, hogy én nem nőhettem fel egy normális családban, azt akarom, hogy a mi fiúnk a legnagyobb szeretetben és elfogadásban éljen, és Louisnál jobb apát el se tudnék képzelni. Az, hogy vajon én jó anya leszek-e, mindig félelemmel telve igyekszek rá válaszolni, amiben párom mindig a segítségemre lesz, és biztatva, őszintén felel helyettem. S mindent megteszek annak érdekében, hogy valóban igen legyen ez a válasz. 

- Hé, Harry! És mikor fogod bemutatni nekünk a barátnődet? - töri át a Louis-val alakított kis burkunkat Liam kérdése, így mindketten kíváncsian fordítjuk fejünket a zöld szeműhöz, kin először vélek pironkodást felfedezni. 
- Idővel, fiatalok... idővel - mondja sejtelmesen, ám kisfiús zavarát egyikőnk se tudja megtéveszteni afelől, hogy a mi örök nőcsábász Harrynk szerelmes. Ki hitte volna... 

Figyelem a csapatunkat, az arcokat, a szemeket és önkénytelenül is mosoly kúszik szám szélére. Élvezem, ahogy Louis szüntelenül körbeölel óvókarjaival, s hogy ilyen barátokat tudhatok magamnak. Azt, hogy mindenki boldog, hogy mindenkinek meg lett a saját helye és párja. 
Én pedig 23 év után először érzem magamat otthon. 


Tiszta szívből köszönöm azt, hogy újra itt lehetek az életükben... ahogy Ők is az enyémbe.Mert sose tudhatjuk, hogy minek mi az oka, milyet célt szolgálnak. De egy biztos: érdemes kivárnunk, mit is szán nekünk a Sors...

Hogy hiszek-e a Sorsban?
Igen... határozottan igen!

25 megjegyzés:

  1. Boldog vagyok.
    Nem azért, mert vége. Azért mert megtörtént.
    Többet nem is tudok írni, csak még annyit, köszönöm, hogy ilyet írtál nekünk!
    xoxo. Virág:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha Te boldog vagy, akkor én is. :]
      Tényleg örülök annak, hogy így látod, s lehet, hogy nem írtál sokat, de nekem minden benne volt, ami számít.
      Köszönöm!

      Puszi, Tyra

      Törlés
  2. erre egyszerüen nincsenek szavak! *-* nagyon tehetséges vagy!imádom a blogodat es bár nem a legeslegelejétöl (persze azokat is elolvastam),de végig itt voltam és ezért még kétszer annyira szégyellem magam,hogy csak most irtam elöször és sajnos ezen a blogon utoljára is. nagyon jo lezárása lett és szerintem ez is kellet , így teljes ez a csodalatos történet. :) nemtudom hogy mit irjak még mert egyenlöre ke vagyok sokkolódva hogy vége :C sok szerencsét az új bloghoz,természetesen olvasni fogom, mert kétség sem férhet hozzá,hogy fantasztikus lesz az is. ott majd megpróbálok többször kommentálni. csak így tovább és köszönöm hogy ilyen magával ragadó történetet írtál nekünk :) mégegyszer sok sikert! puszi. *F :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves F!

      Nem baj, hogy nem írtál eddig, a lényeg, hogy most írtál. És ez számít, mert legalább tudom, hogy ettől függetlenül olvastad az írásomat, amiért csak köszönetet tudok mondani, ahogy a jókívánságodért is.
      Én köszönöm! :]

      Puszi, Tyra

      Törlés
  3. Drága Tyra!

    Ezúttal nem tudok sokat mondani, mert én is a lezárásra készülök Veled egyetemben, de mindenképpen szeretnék nyomot hagyni magam után.
    Mikor kiderült, hogy lesz még egy rész gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz. Az E/3-as utolsót követően furcsa volt ez az E/1-es, de ilyenkor a végén már nem kötök bele ilyesmikbe, mert nem az a lényeg. Valóban méltó lezárása volt ez a történetnek, legalábbis szerintem. Gratulálni tudok csak hozzá, és nekem meg sem fordult a fejemben, hogy Louis és Zoé szétmentek volna, de azt nem gondoltam volna, hogy a lány lett volna a menedzserük a későbbiekben, de ez nagyon jó fordulat volt szerintem ebben. Olyan valóságszaga volt az egésznek, és a lezárás is tetszett. Sors, mi? Mindent foghatunk a Sorsra, de hát miért ne? :D Jaj, ez az egész olyan szép volt, és remélem - hiszem - hogy nem fogsz csalódást okozni <3

    Ölel, FantasyGirl

    Ui.: Az nem backsteeg, hanem backstage ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága FantasyGirl!

      Nem is kell sok minden, számomra ez is sokat ér.
      Igen, amúgy E/3-ban kezdtem el írni, aztán elolvastam az első fejezetet, és arra jutottam, hogy szeretném ezt az utolsót is úgy megoldani, mint akkor azt. Mintha először egy kívülálló lenne az elbeszélő, s csak azután derül ki, hogy igazából az Zoé.
      Örülök, hogy méltó lezárásnak vélted, mert nem is akartam mást elérni. Csak, hogy legyen egy olyan befejezés, amit megérdemel a történet. :]
      Valóságszaga? Ezt jónak tudatom be, szóval köszönöm. :]
      Én is remélem, hogy nem fogok csalódást okozni, bár most a soron egy "lightosabb" történet következik, mivel úgy érzem kell, hogy kicsit kikapcsoljak a vége felé igencsak érzelmesebbé és lírikusabbá váló fejezetek után.
      Köszönöm még egyszer! <3

      Puszi, Tyra

      Ui.: Ó, látod észre se vettem! Javítva. ;]

      Törlés
  4. Drága Tyra!

    Alig találok szavakat, mert ez tökéletesen lett megírva! Annyit lehet tőled tanulni! Minden nagyon tetszett :) Tökéletes párt alkotnak Zoé és Louis, tetszik az, hogy ez a történet olyan valóságos, hihető! Csak azt sajnálom, hogy nem derült ki az, hogy kit szánnál Harrynek :D Persze ez így jó, ahogy van! Alig várom a következő blogodat, mert az biztos hogy én leszek az els számú olvasód ;) Amúgy tudsz spanyolul?

    Puszi, Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodó!

      Jaj, köszönöm! Nagyon örülök, hogy így gondolod. S nagyon nagy dicséret az, hogy valósághűnek tituláltad el a történetemet!
      Igen, szerettem volna, ha ez még a jövő zenéje maradna... ;]
      Ó, ez sokat jelent, hogy ezt mondod!
      És egy kicsit tudok csak spanyolul, egy barátom tanított egy időben. De későbbiekben - ha sikerül a franciát tökéletesítenem -, akkor szeretném ezt a nyelvet is elsajátítani, mert nagyon tetszik. :]

      Puszi, Tyra

      Törlés
  5. Elképesztő! Egyszerűen ennél jobb befejezést nem is írhattál volna. Elejétől fogva olvastam ezt a blogot és bár hiányozni fog, de örülök hogy így lett vége.
    Imádlak: Viih <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Viih!

      Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy így gondolod!
      Én meg azért imádlak, mert olvastál! <3

      Puszi, Tyra

      Törlés
  6. Szia,
    Őszintén szeretnék gratulálni! Egy jó történetnek nehéz jó befejezést írni, de neked sikerült. Ezzel együtt nem csak a történetet zártad le, hanem visszahoztad Zoét az életbe. Féltem, hogy feladja azt amit elkezdett és valahogy a történet vége nyitott marad, de nem csalódtam Benned!:)))
    Tehetséges vagy és még sokra viheted.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Fancsa!

      Őszintén köszönöm! Nagyon hálás vagyok a dicséreteidért, s annak pedig kifejezetten örülök, hogy nem csalódtál bennem!
      Köszönöm, hatalmas elismerés ez számomra! <3

      Puszi, Tyra

      Törlés
  7. Kedves Tyra!

    Igazán sajnálom, amiért csak most írok, de nem volt sok időm...
    Hihetetlen befejezés volt, tényleg. Nagyon jól összehoztad a dolgokat, a párokat. Egyszerűen jól eső érzés tölt el, amiért így együtt van a csapat, és Zoé is visszakerült hozzájuk.
    Imádtam, mert családias volt a hangulat, Bobbie már nem játszik szerepet az életükben, Zoé terhes, Payzer házasodni fog. Pont úgy fejezted be, ahogyan minden fejezetet megírtál : tökéletesen.
    Köszönöm, hogy olvashattam, köszönöm, hogy megírtad. További jó írást, a másik blogodon találkozunk!:) <3

    Puszi, Azy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Azy!

      Ugyan, ne sajnáld! Írtál, és nekem ez a fontos. :]
      Ó, nagyon boldog vagyok, hogy így gondolod!
      Köszönöm szépen, és tudom, hogy mindig ezt szajkózom, de tényleg sokat jelent a számomra.
      Én köszönöm, hogy olvasóm voltál! <3

      Puszi, Tyra

      Törlés
  8. szia! most találtam rá a blogodra, és nagyon tetszik! már csak a szereplők miatt is !! :) esetleg megosztanád az enyémet is? http://openeyesdreaming.blogspot.hu/
    előre is köszi, és csak így tovább!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, és persze, már ki is tettelek. :]

      Törlés
  9. Hoztam neked egy díjat, remélem örülsz neki :))
    http://sorrybutitsmylife.blogspot.hu/2013/01/dijam.html
    Dorka

    VálaszTörlés
  10. vár egy kis meglepetés a blogomon :) http://thatonething-mystory.blogspot.hu/2013/02/otodik-dij.html

    VálaszTörlés
  11. Na, már 6-szor töröltem ki amit írtam, mert nem tudom megfogalmazni amit érzek. Sajnálom is, hogy vége, meg nem is. Sajnálom, mert nagyon jó történet volt. Megnevettetett, megríkatott, elgondolkoztatott, felszabadított... mert, egy jó történet. De nem sajnálom, mert egyszer minden jó történetnek vége van. És mivel ez az volt, csak reménykedni tudtam, hogy jól fejezed be. És hát... igen, határozottan jól fejezted be! :) Köszönöm szépen! Jó volt olvasni <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljes szívemből köszönöm a leírtakat, és azt is, hogy elolvastad a történetemet. Ennél többet nem is kívánhatnék; hálám, úgy érzem, nem mutatkozik meg méltón a soraimban, pedig mérhetetlen hálával tartozom Neked. <3

      Puszi, Tyra

      Törlés
  12. Szia! Nem is tudom hol kezdjem... Talán ott hogy pár hete olvastam el a blogod, és fantasztikusnak találom... Vagy... Nem is.. Itt kezdem :)
    Először is. Nagyon tetszett maga a történet, az elmúlt pár hónapban magával ragadott a One Direction világa, és a róluk megformált kis kép amiket egy-egy blog írója közvetített a külvilág felé. Bevallom őszintén, sokszor gondoltam rá hogy elkezdek egy saját 1D-s történetet, de mindig élvezetesebbnek találtam inkább azokat amelyeket olvastam. Mikor rátaláltam erre a blogra meglepetten vettem észre, hogy nem csak az én eszembe ötlött fel ilyesmi.. Hogy talán egy hatodik bandatag..Lány, és a fiúkkal a későbbiekben nem csak barátok. Elolvastam, és nagyon tetszett. Részletesen írsz, és meg kell hogy mondjam nem csak ez nyűgözött le. Nem csak az hogy nem blogként írtad, hanem az is hogy voltak benne fordulatok. Nem csak a sablonos téma. Itt valóban bármi megtörténhetett.. :)
    A másik.. Liam-es novellákat kerestem, és rábukkantam egy oldalra. Hope..azaz remény.. Ismerős? :)
    Nem íróm le a novellát, hiszen mindenki olvassa el mert nagyon jó. Egy másodpercre, csak egyetlen másodpercre azt hittem Te írtad. Aztán elhessegettem persze, hisz az lehetetlenség. Egy Cinti( azt hiszem.. nem emlékszem.. :( ) nevű lány (az egyik) a blog üzemeltetője, az ő neve díszelgett a főoldalon, gondoltam Ő írta. Aztán mikor megláttam a minap, mikor újra ellátogattam ide a novellák fülecskében, azt hittem elájulok. Elkezdtem magamban azt a bizonyos: Tudtam..TUDTAM!! szöveget, na de mégsem tudtam..Nem tudtam, csak hittem, de hát hinni mindenki tudja hol kell :$ Nekem annyira tetszett, annyira más volt, nem szokványos és ezért volt jó. És még tudod miért..? Mert igaz, először azt hittem Te írtad, hiszen előtte 'olvastam ki' pár nappal a blogod, de aztán ahogy haladtam a történettel nem látszott. Észrevettem hogy az is igen részletes, esemény dús, érzelem gazdag és jól fel van építve, na de kérem hány ilyen őrült rajongó és fanatikus író lehet a világon aki ilyen jól ír.. De mikor rádöbbentem hogy Te írtad... Hm. Elgondolkodtató.. Elgondolkoztam, vajon én fogok-e majd egyszer úgy írni ahogyan azt ebben a blogban, vagy abban a másik két novellában láthatták az emberek? Egy szó, mint száz nagyon tetszett. Csak így tovább.. Úgy gondoltam azok után hogy többször megríkattál, és többször felnevettem a történeteiden, nem 'mehettem el' úgy hogy ne hagynék magam után valami kis nyomot :)Tetszett, és nagyon ügyes vagy! Várom a továbbiakban is az ilyen, és ehhez hasonló történeteidet, novelláidat. :)
    Puszi :)
    Avery

    VálaszTörlés
  13. Kedves Tyra!
    Végig olvastam az egész blogot csupán pár nap alatt mert elképesztő volt. Pár ember azt mondta nincs értelme mert mindegyik ugyanolyande ez pont nem. Teljesen más, mint a többi blog története. Ilyen jót még nem olvastam és örülök hogy irtál lezárást mert megnyugodott a lelkem..:) Remélem az uj blogod is ilyen jo
    Puszi: Csenge.:)

    VálaszTörlés
  14. Drága Tyra!
    Imádlak. Hihetetlenül tehetséges vagy.Igen röstellem hogy csak most írok de sajnálatomra csak most találtam meg a blogodat. Egyszerűen hihhhhetetlen ez a blog.
    Anyukám szemtanúja volt hogy milyen érzéseket váltott ki belőlem a blogod, pl.: egyszer arra jött haza hogy sirok.. nem kicsit ilyedt meg.
    Túl vagyok 2 telefon elkobzáson mivel egyszerüen nem voltam hajlandó letenni.És ha minden igaz egy átalvatlan éjszakán...iskola időben :)
    Tehát egyszerűen imádom/imádtam a blogodat.
    Nem egyszer volt hogy be mentem a suliba és csak erről beszéltem a barátnőimnek, ők meg persze nem tudtáé hogy miről van szó..erre közöltem velük hogy egy csodáááálatos blogról.aztán olyan is előfordult velem hogy német óra közben jutott eszembe egy rész a blogodból és-látszólag-ok nélkül kezdtem el vigyorogni és a tanár talán nem is kell mondanom hülyének nézett.
    Szóval számomra ez a blog egy felejthetetlen élmény volt.Nagyon szépen köszönöm hogy ezt meg adtad ezt a nagyszerű élményt!
    Puszi Encsi! :)

    VálaszTörlés